GDPR
Den 25 maj 2018 börjar nya dataskyddsförordningen att gälla för dig som är kund hos oss på
Johans MC. Här förklarar vi i korthet vad det innebär för dig som kund.
Mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter hittar du .
Hittar du inte svaret på din fråga är du varmt välkommen att ringa till oss, så hjälper vi dig.

Behandling av personuppgifter
Den nya dataskyddsförordningen (GDPR) träder i kraft i hela EU och ersätter personuppgiftslagen (PUL). Syftet med PUL har varit att skydda människor mot att deras personliga integritet kränks när deras personuppgifter behandlas.
Med GDPR förstärks rättigheterna för den enskilde ytterligare genom strängare krav på hur företag som Johans MC behandlar personuppgifter.
Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att säkerställa att din information skyddas från att obehöriga får del av den. Endast en begränsad andel av våra anställda har tillgång till informationen om dig och deras hantering av informationen är strikt reglerad. Allt för att du ska kunna få en så bra och anpassad service som möjligt utan att någon information eller personuppgift samlas in, lagras eller hanteras i onödan.

Besök oss

Lill-Orsas MC Service
Jämtlandsgatan 68
162 60 VÄLLINGBY

Ring till oss!

Telefon
Tel: 08 - 87 87 45

Maila oss!

Måndag - Torsdag:
13:00 - 18:00
Fredagar: 13:00 - 16:00
Lunch stängt:12:00-13:00
Lördag och Söndag: Stängt

Öppet tider
Verkstadens öppet tider

Måndag - Torsdag:
09:00 - 18:00
Fredagar: 10:00 - 16:00
Lunch stängt:12:00-13:00
Lördag och Söndag: Stängt

Verkstads bokningar:
0708-123128
Kl 10:00 - 11:00